Conventus

Hvad er Conventus?

Conventus er foreningens tilmeldingssystem, medlemsdatabase, økonomisystem, interne kommunikationssystem og meget mere.

Hvad kan du bruge Conventus til?

Når du tilmelder dig i EB, bliver der oprettet en profil med dine oplysninger i Conventus. Du kan til en hver tid rette i din Conventus profil her på siden ved at logge ind i Conventus  boksen, med brugernavn og adgangskode.

Hvis du har været medlem i sæson 2010/2011 vil din Convetus profil ligge i vores arkiv. Du er derfor fri for at opgive alle dine oplysninger igen, når du tilmedler dig en ny sæson. Når du klikker på det hold du gerne vil tilmelde dig, åbnes et vindue med tilmelding. Istedet for at udfylde alle dine oplysninger i felterne, kan du logge ind ved hjælp af brugernavn og adgangskode (Læs mere længere nede!) Når du er logget ind, vil Conventus vise de profiler som passer på dit brugernavn. Dvs. hvis du eksempelvis har børn som også er registreret med dit telefon nummer, vil de også stå der. Herefter klikker du på den person som skal tilmeldes, du betaler, og du er klar til en ny sæson. Husk at klikke på det rigtige hold når du tilmelder dig!

Det er vigtigt at du skriver dit barns data når du tilmelder dit barn til et hold. Disse oplysninger har intet med navn på betaler/dankort som skal bruges til betaling.

Hvad kan din instruktør bruge Conventus til?

I Conventus kan din instruktør hurtigt og nemt sende en besked til dig, eller dit hold, via e-mail. Det er derfor en rigtig god ide at oplyse e-mail adresse når du tilmelder dig.

Hvordan modtager jeg et brugernavn og en adgangskode til Conventus?

Dit brugernavn har du allerede. Brugernavnet er dit telefon nummer eller din email adresse som du har oplyst da du tilmeldte dig. For at modtage en adgangskode, skal du klikke på knappen "Glemt Adgangskode" i Conventus boksen. Herefter åbnes et vindue, hvori du bliver bedt om at oplyse enten din email adresse eller dit mobil nummer. Hvis du indtaster din email adresse og klikker send, vil du hurtigst muligt modtage en E-mail med en adgangskode. Hvis du indtaster dit mobil nummer og klikker send, vil du inden for kort tid modtage en sms besked med en adgangskode.

Når du har modtaget din adgangskode, kan du logge ind i Conventus. Din tilsendte adgangskode kan ofte være svær at huske, så det er derfor en god ide at ændre din adgangskode, første gang du logger ind i Conventus. Ændre adgangskoden til noget du kan huske, så du altid kan logge ind i Convetus igen.

Vigtigt!

Det er vigtigt at du bruger Conventus til at rette dine personlige oplysninger, hvis du eksempelvis får ny e-mail adresse, nyt telefon nummer, eller flytter adresse.